OMFGwatches #5: OMFG melegítő szett

Csipás szemhéjaid szűkre zártak. Elmélázva meredsz ki a hófödte kertre a bejárati ajtó jégvirágos üvegtábláin keresztül. Odakinn a rozsdabarna gülüszemű macska belassulva, dermedten végzi szükségét. A farkasnak a torkára fagyott az ordítás. Nyitott szájjal, némán és értetlenül bámul maga elé. A szomszéd jegesmedve most fordul vissza jégeralsóért. Az autódon centi vastag páncél. És te mit csinálsz ilyenkor?

Kimész ebbe a cudar, fagyott világba cseresznyét szedni. Nyilván veszel föl sálat és sapkát, mert anyukád rád szólt. Sirtyogsz, fortyogsz, hogy nem bírod elviselni ezt a hideget. Akkor a mélyhűtőd alsó fiókjában felejtett, kővé dermedt két éves pacalpöri maradék mit szóljon?

A FELnőttség alapvető kelléke a FELelősségvállalás. A két fogalom szorosan összetartozik. Nem véletlen, hogy az első három betű megegyezik. Te védve vagy a fagyási sérülések ellen. És az óráddal mi lesz? Meg kell előzni a bajt, utólag már késő az ajvékolás. Amikor lassan már 30 ropi egy munkaóra a szervizben.

Egy cég életében nagyon fontos a folyamatos innováció. Termékem merész ugyan, de komoly problémákat orvosol. A fejlesztés jelenleg a piackutatás fázisában van. Az árát még nem tudom pontosan, de biztosan 5000 Euro alatt lesz valamivel. Jelezd hozzászólásban, ha szeretnél egy ilyen szettet birtokolni, örlibördöknek tíz százalék kedvezmény jár!