OMFGwatches #1: CasiOMFG

A végletetekig letisztult, korlátozó keretek nélküli formavilág újraértelmezi a szabadságról alkotott elképzelést. Termékem merész, egyedi és megismételhetetlen.

A frissen felásott termőföld illatú, ébenfekete tokozás sejtelmes, galaktikus lüktetése kiváló összhangban van a kristály képernyő szemet kápráztató ragyogásával.

Új szíjjal kerül átadásra, melynek szélessége 19mm, alap hossza 1000 cm, bármilyen vastag csuklóra könnyedén méretre alakítható, fokozatmentesen állítható. Puha, kényelmes, mégis ellenálló, prémium anyagból készült.

Szakszerűen szigeteli el a szőrszálakat a csuklód és a hátlap között. Színeiben békésen harmonizál a nap derűs, éltető sárgája és a libaf0s zöld keserűség. Rápillantva elmélázhatunk, hogy az élet általában rövid, de legalább sz.r, nincs idő tipródni a gondokon.

Cselekedj! Vedd meg most, mielőtt más elhalássza előled!

Masszív, rezgés, por, víz és ütésálló konstrukció, extrém vízi sportokhoz különösen ajánlott.

Funkciók: idő, dátum, stopper, visszaszámláló, lépésszámláló, véroxigén szenzor, emlékeztető a múltban elkövetett hibáidra (általában hajnalban jelez, nem lehet kikapcsolni)

Ára 4.900 Euro, de az állvány és a karkötő és a szőrös alkar ennyiért nem jár hozzá. Csere drágábbra érdekelhet. Ragasztok egy ződsárga szigcsódarabkát a pupilládra, ha nem rendeled meg!