OMFGwatches #2: MiniOMFG

Nagy kár, hogy az olimpián nincs ilyen versenyszám, győztesek lennénk. Magyarországon a valós indok nélküli állandó panaszkodás nemzeti sport. Hiszen a sirtyogás összeköt. Sok társunk hömpölyög, ventillál kényszeresen. Elképesztő energiákat belefeccölve gyártják, gyűjtik a savat, hogy utána köpködjék szét szerte a világban. Miért nem emésztik meg vele inkább a reggeli fokhagymás bundáskenyeret? Frusztrációméter azért nincs, mert már felrobbant. Magadra ismersz? Vagy csak elszenveded mások ömlengését? Az baj.

A krónikus panasztenger elárasztja, megmérgezi az agyad. Egész nap feszült leszel tőle. Hazamész, oszt jól lekiabálod az ártatlan gyereked fejét. Vagy még rosszabb. A plafonig rúgod a macskát. Hát kell ez neked? Nem. Neked a boldogság kell. Ha jelet vársz az univerzumtól, jelentem, itt van. Ez a jel. Ez a lehetőség siralmas életed megváltoztatására. Ne legyél nyomi, mert más elhappolja előled.

Ugyan eme mestermű minden porcikájából árad a megfoghatatlan elegancia, mégis kézre, viselésre termett. A bio, vegán, öko szíj lágysága gyengéden ölel körbe bármilyen csuklót. A színeiben visszaköszönő, éltető Napsárga és a káprázatos türkizkék tokfényezés remekül szimbolizálja a ragyogó, felhőtelen égbolt derűs nyugalmát. Extrém vészhelyzetben kiváló szénhidrátforrás. (Kecskesimogató látogatása erősen ellenjavallt.)

A számlapon látható bohókás kis törp vidáman tekint a jövőbe. Gonosz főnöke állandóan parancsolgat neki, bullyingolják a társai, nem tudja, mit hoz a holnap. De magasról tesz rá. Soha egy panaszos nyikkanás el nem hagyja a száját. És ezt az órát hordva ezt fogod tenni te is.

Mint egy kakamaszat nélküli, virágzó orchidea illatú tiszta alsógatya, ez a műtárgy is egy jó hangulatú nap alap kelléke kell, hogy legyen. Garantált a kortyolt Tátrateát orron át kifújós, velőtrázó kacagás.

Az ára mindössze 4.900 Euro. A karkötőt nem tartalmazza. Csere érdekelhet.