OMFG prémium karóra szerviz garanciával

Biztos voltam benne, hogy kerül be kehes ketyegő a szervizbe. Kinevettétek a múltkori sapka-sál ajánlatomat, ugye? A bajt megelőzni kell, nem utólag ajvékolni. Ezt ugatom állandóan, de minek is…

Lázasan vergődik a kanapén a párod? Tornyot épít taknyos zsepikből? Ez szomorú. De túléli. Ha az órád tüsszög, az viszont tragédia.  A diagnózis: Casious catarhuss.

Előrehaladott stádium, akut társbetegségekkel, mint fibrilláló rugó kamra, belassult Perciusz kerékiusz. Múltkor egy király volt nálam. Olyan hurutokat köpködött fel, hogy a koronája is lehullott. Cseszheted a mézet és a C vitamint. Ide szakértelem kell.

Visszahozom az életbe. Nem lesz olcsó. Sok kókány iparos csak összerázza az alkatrészeket egy ragasztóval kibélelt szatyorban. Így is összeáll valami, ez tény. De ez nem szerelés. Én úgy csinálom, ahogy a szervizkönyv előírja.

Nem tanultam ezt a szakmát. Születésemkor fogaskerekek kerültek a cumisüvegbe, azokat szívtam magamba. Egyszerűen a véremben van. Megjavítok bármilyen időjelzőt.

Azon gondolkozol, hogyan szólíts egy ilyen szaktekintélyt? Szerelő úr? Mester? Szaki? Mágus? A lényeg a szerénység. Hívj egyszerűen csak óra orákulumnak. Nem kötelező engem választani. Viheted más doktorhoz is kedvesed. De ha nem szedi szét ilyen alaposan, menekülj! Műtét legyen, ne boncolás!

A sikerdíjam 4900 Euro. Ez egy komplex szolgáltatás. Magában foglalja a szállítást, gyógyítást, alkatrészeket. És a lélekkel is foglalkozok. A csomag része a terápiás utókezelés. Főleg a gazdinak, miután megkapta a számlát.