OMFG óraforgató

Slim fit passzos, cipőd makkos, családi búcsúpuszik kiosztva. A matt piros RS6 ugrásra készen duruzsol a fűtött garázs előtt. Tárgyalni fogsz nemsokára, sietnél az irodába. Kapkodsz. Tiszta ideg vagy. Az óráddal ellentétben te már kora reggel fel vagy húzva.

Szomorúan szemléled, ahogy erőtlenül klettyen pár haloványat a másodperc mutató. Nem csoda, hogy elhagytad már a hajad. Ezt nem lehet ép ésszel kibírni. Előre látod, ahogy a munkába menet már megint szanaszét lesz büntetve a vényolc.

Van megoldás! Nagyon komoly a tét. Míg felszürcsinted a nyeletnyi forró fekete lét, nemesfém mechanikus csuklópántodba visszatér a lélek. A gép egy másodperc alatt futja a százat. A krémesen lágy, édes-mandulás specialty kávétól felázott barnacukor ennyi idő alatt a csésze alját sem tudja elhagyni. Az átlag, unalmas forgatóknak ehhez több, mint egy órára van szükségük.

Az élet verseny. Csak egy győztes létezik. A többi lúzer. Te melyik vagy?

Vasárnap reggel 5 és 8 között érdemes járatni. Akkor a leghatékonyabb a forgatás. A szomszédok sipákolni fognak. Ne foglalkozz velük! Csak irigyek. Az ára taszítóan olcsó, mindössze 4900 Euró. Az időd sokkal drágább. Az elszalasztott pillanatokat semmi nem adja vissza.

A termék egy irányba hajt. Ami balra forgat, az pozitív. Tehát boldog leszel. Ajándék univerzális rögzítőszálakkal. Védőszemüveg kötelező lenne, de az nem jár hozzá. Úgysem használja senki. Aztán másnap hajnalban meg megy a picsogás a szemészeti ügyeleten.