Kell egy-két kettlebell!

Te is nyomvályúsra söprögetted már a hitelre vásárolt ájfonod kijelzőjét? A bicepszed féltékenységi rohamtól remeg, mert a hüvelykujjadon már vastagabb az izom. Csak ez így nem testépítés. Ez test leépítés. Várból szart. És nem, az unaloműzésből végzett maszti sem számít sportnak, hiába napi rendszerességű.

Akkor mi legyen? Mondjuk megveszed az OMFG LLBELL karórát. Miért is jó ez neked? Egy új órát öt percenként a szeméhez közelítget a boldog tulajdonos. Technikailag a kar felemel, leenged. Felemel, tart, leenged.

Ez a műtárgy speciális kialakítása révén észrevétlenül erősít is egyben, miközben te a mutatók táncától vagy megigézve. Májusra meglesz a hőn áhított „bícsbadi”. 

Nőnapra való tekintettel elérhető a női verzió is. Természetesen ez a nehezebb, egyszerre mindkét csuklóra való. Hiszen ők az erősebb nem, nem? A nyafka férfiak pár csepp orrváladék és egy tized foknyi hőemelkedés megjelenésekor már a haldoklógödrüket kaparják. Ez tény, vitának helye nincs.

Zoltánok és egyéb férfi nevűek! Itt a remek alkalom hölgy ismerőseitek meglepésére! A csoki, virág, csokivirág már rohadt uncsi, és nem is karcsúsít. A por a padlásra, a koksz pedig a kazánba való hideg estékre. Az egyetlen megoldás az LLBELL szett megvásárlása. Ha párban rendeled, ajándékba adok egy szívecskét, mert az annyira romcsi. Ja, és az egész csak 4.900 Euro.

A Btk paragrafusok szerint szabadságvesztéssel jár, ezért ne legyél súlyos testű sertés! Csak az edzőtermekben tolerálható az erőszag.

És most emlékezzünk meg egy perc néma plankkel az izomrost szakadással, törött térddel táppénzen vergődő embertársainkról. Akik módszeres, fokozatos tömegnövelés helyett a mérhetetlenül nagy egójukkal próbáltak meg 140 kilót szakítani.