Kapcsolat

Üdvözöllek az OMFG ZRT oldalain! Pihenj meg egy kicsit! Vegyél néhány nyelet mély levegőt! Meg mondjuk csukd be a szád, mert tátva maradt a nagy csodálkozásban. És ha már a szájadról beszélünk, pár szem TicTac is előnyödre válna. De ki vagyok én, hogy beleszóljak… Totál kipirultál itt a sok kacagás és hüledezés közben. Nehogy nekem elvigyen a kamra fibrilláció. Végre valaki olvassa az oldalt. Én nem fogok az örököseiddel pereskedni, az biztos.

Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy a posztok tanulmányozása közben felmerül benned néhány kérdés az elmém épségét illetően. Keressük meg együtt a válaszokat! Farkas vagyok, de nem harapok. Sőt, kifejezetten barátságos tudok lenni. Ha bármi ötleted, észrevételed vagy netán adományozhatnékod támad, nyugodtan keress levélben. Érdemes rögtön a címjegyzéked VIP részlegébe menteni, vagy az alkarodra tetováltatni:

info@omfg.hu

Igazából a „jujdeszuperezazoldalmindenképpenszeretnékpartnerlenni@omfg.hu” kukacos nevet akartam, de valami mocsok lefoglalta előlem. Úgyhogy maradt ez az uncsi, de szexi cím.

Nagyon fontos! Minden megkeresésre válaszolok, igyexem 48 órán belül. Utálom a ghostolást. De ennek ellenére előfordulhat, hogy mégsem kapsz tőlem levelet. Ez azért lehet, mert elfelejtem. Mostanában kicsit sűrű az életem. Kérlek ne durcizz be, inkább küldd el még egyszer!

Kellemes időtöltést kívánok. Ha tetszik amit itt látsz, ne tartsd magadban, terjeszd a igét!

Farkas Zsolt

A szürreális szövegalkotás szédítően szorgalmas szaktekintélye

(Nehogy komolyan vedd, nem vagyok beszarva magamtól. De ez olyan jól hangzik, muszáj volt leírnom.)