Gigacukiság! Kicsi elefánt a madarakkal játszik

Higyjétek el, hogy nem vagyunk annyira parasztok, mint amennyire azt az előző posztjaink tükrözik. Ezért most mutatunk nektek egy extracukiságot. Készüljetek fel, mert ettől besírtok a gyönyörtől. Íme:

Tovább olvasom →

Úgy érzed, hogy szart sem ér a melód? Jól gondolod.

Igen, végre itt a péntek. Kapcsolj ki és ne érdekeljen a kretén kollégád okoskodása, ne hagyd, hogy ezen a gyönyörű napon bárki és bármi felhúzzon. Még akkor is maradj higgadt, amikor azzal szembesülsz egy kemény nap után, hogy egy gyökérhuszár arra a felismerésre késztet, hogy igazából szart sem ér a munkád. ...és milyen igaz.

Tovább olvasom →

Láttad már Budapestet 30 kilométeres magasságból? Ha nem, akkor ez a te videód!

Csodálatos, magyarok által készített felvétel került fel a netre, amit egy meteorológiai ballon rögzített a 2015.07.25-én érkező hidegfront érkezéséről. Íme, így néznek ki hazánk fölött a zivatarok és a villámok egyenesen a sztratoszférából. Ámuljaok, bámuljatok!

Tovább olvasom →

18 NAV-ost vettek őrizetbe cigarettacsempészet támogatásának gyanújával! -VIDEÓ!

Az ukrán határ mentén zajló cigarettacsempészet támogatásával gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 18 pénzügyőrét a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) - tájékoztatta a KNYF főügyészhelyettese csütörtökön az MTI-t. Waltner Rolland közölte: a hatóság hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények...

Tovább olvasom →

Elhunyt Brock Winkless, a Terminátor megalkotója

A filmipar egyik legmeghatározóbb személyisége, Brock Winkless 54 éves korában elhunyt. Nehéz olyan embert találni a világon, aki ne ismerné munkáit. Brock egy olyan ritka betegséggel küzdött, amely az idegrendszerét támadta meg. 15 éve harcolt a kórral, egy ideje már saját izmainak mozgását sem tudta koordinálni. Winkless...

Tovább olvasom →

Élőben jelentkezünk a kazanyi vizes világbajnokságról

OMFG! Hát ez egyszerűen zseniális. Az internet hatalmas trolljai újra munkába álltak és nem hoztak szégyent magukra. Megdöbbentő, hogy embereknek mire és mennyi ideje van! Tartsa meg őket a jóisten erőben és egészségben.

Tovább olvasom →

Vigyázat! Gazdag apuci hülye fia egy Porschéval próbál menőzni!

Erre a videóra igazából nem nagyon találunk szavakat. Ez a gyökérpálca most megmutatja, hogy miként kell gajra vágni egy 770 ezer eurós Porschét nem kevesebb, mint 10 másodperc alatt. Íme:

Tovább olvasom →

Így hűts le bármilyen italt 2 perc alatt!

Igaz, most egy kicsit enyhébb az idő, de a meteorológusok szerint a hétvégén újra támad a gigakánikula. Nos, erre az esetre jó felkészülni, hiszen van, hogy a hűtők is izzadnak a nagy melegben és képtelenek normálisan hűteni. Most mutatunk egy frankó kis megoldást arra, hogy miként hűts le bármilyen italt, legyen az sör, bor,...

Tovább olvasom →

"...mekkora durva lenne, ha bebaszna ide, és bebaszott ide!!!!"

Amatőr villámvadász barátunk szó szerint lefosta a lába szárát, amikor egy villám pont az orra előtt csapott be. A botcsinálta viharkutató az óriási kisülés után perceken keresztül azt ecseteli az anyjának, hogy mekkora durva lenne, ha...

Tovább olvasom →

Ilyen nincs! Az alvajáró zongorista igenis létezik!

Én személy szerint összecsinálnám magam, ha arra kéne ébrednem az éjszaka kellős közepén, hogy valaki horrorfilmbe illő dallamokat pötyörészik a család imádott zongoráján. Ezt természetesen a videón látható kislány még űberelni is tudja, hiszen totál nincs magánál. OMFG! Íme, az alvajáró zongorista.

Tovább olvasom →

­