Ilyen nincs! Ez a nyüzüge fehér kiscsaj gigamellű afrikaira plasztikáztatta magát

2017. október 03. kedd  | Hozzászólás

A 29 éves Martina Big agyában valami csúnyán átkattant. A német modell - IGEN, MODELL – egy szép napon elhatározta, hogy ő bizony afrikaira plasztikáztatja magát. Ha pedig már úgyis fel kell vennie néhány száz barnító injekciót a pár ezer óra szolizás mellett, akkor már a mellét is zeppelin nagyságúra fújtatja.

- Bár nem számítottam arra, hogy ilyen látványos lesz az átváltozás, most nagyon boldog vagyok. Sőt! Szeretnék tovább barnulni – mondta a defektes Martina, aki eddig 50 ezer fontot, azaz 17,6 millió forintnyi botoxot, szilokont és barnító injekciót pumpált magába. (Csillagom, te már most annyira sötét vagy, mint az éjszaka. Kár beléd bármilyen anyag - a szerk.)

A német modell egyébként azt is bevallotta, hogy szeretne bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe a leghatalmasabb cicik tulajdonosaként.

- Nagyszerű érzés egyre afrikaibbnak lenni. Terveim között szerepel még az, hogy az arcomat is kicsit átszabatom, hogy még afróbb hatást keltsen, valamint a fenekembe is szeretnék még implantátumokat pakolni. Farpofánként legalább 1,5 kilogrammot – mondta egy interjújában Martina.

Emberek! Ez most mi a cukros fax?! Mindenki megbolondult? Azt hiszem, megérett az emberiség a teljes pusztulásra. Ilyet ép eszű ember nem művel magával. Teljes sokkhatás alatt állok, nem térek magamhoz. Most komolyan! Ez valakinek izgató? Dobjatok már meg egy pszichiáter telefonszámával.

Ha pedig még nem hánytál be a fotók láttán, akkor íme, itt egy videó is. Figyelem, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk. Azt hiszem, mára be is záhatjuk az internetet.

 


Neked ajánlott:


    ­