Bréking! Feltámadt az iWiW!

Pontosabban csak a Google Translate gondolja így. Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy a Linkedint és az iWiW-et mégis mi alapján hozza egy fedél alá.

Tovább olvasom →

Gyerekkori trauma 1.0

Sokszor történnek olyan dolgok a gyerekkorban, ami később az egész életetdben elkísér és sosem felejted. Nos, a következő kis szösszenet is valami hasonló beégést okozhatott a kisrácnak. OMFG! Apa, Jinx Lacikát tologatja!

Tovább olvasom →

Ezen besírsz! Ánuszrózsa takaró macskáknak

Amikor az ember azt hinné, hogy a fejre szerelhető WC papír tartó és a fogyókúrés víz után már nem jöhet durvább, hát el kell hogy keserítsünk. Íme, egy vadiúj találmány, ami azoknak a gazdiknak szól, akik nem bírják elviselni, ha macskájuk ánuszából még kikandikál egy kis cicakaki a napi ürítés után. OMFG! Kiégtünk.

Tovább olvasom →

Íme a várva várt képek a Plútóról!

Óriási meglepetést okoztak a csillagászoknak azok az újabb felvételek, amiket szerda este adott közre a NASA, és egy napja készítette őket a New Horizons űrszonda. A Plútó első felszínközeli képén körülbelül 3500 méter magas hegyek tornyosulnak, csúcsaikat jég borítja. A hegyek valószínűleg a Plútó jeges-vizes alapjából...

Tovább olvasom →

­