Hoppácska! Kevin Spaceyt szexuális zaklatással vádolják, erre ő coming outolt egy hatalmasat

2017. október 30. hétfõ  | Hozzászólás

Az Oscar-díjas amerikai színészről már sokan sejtették, hogy valami nem százas a szexuális hovatartozását illetően. Igaz, én nagy ívben leszarom, hogy Spacey mire gerjed, a lényeg, hogy abban, amit csinál, egyszerűen zseniális.

Na, de a lényeg dióhéjban annyi, hogy a színészt szexuális zaklatással vádolta meg egy volt kollégája, Anthony Rapp, aki azt állítja, hogy 30 évvel ezelőtt egy házibuli végén az akkor 26 éves és szemlátomást ittas Spacey lefektette egy ágyra és ráfeküdt a testével. Az akkor 14 éves Rappnek állítólag sikerült kiszabadulnia a színész szorításából, és elhagynia a lakást.

Nekem azonban senki ne mondja, hogy a szegény sértett nem az elmúlt hetek tucatnyi zaklatási botrányait meglovagolva akart némi aprót leakasztani a színészlegendáról. Spacey egyébként megjegyezte, hogy igazából fogalma sincs, mi történt 30 évvel ezelőtt, de azért elnézést kér, ha valóban zaklatta kollégáját.

Aztán jött egy Twitter-üzenet is, amiben egy óriásit coming outolt:

"Ahogy azt a hozzám legközelebb állóbbak tudják, eddigi életem során férfiakkal és nőkkel is volt már kapcsolatom, most azonban úgy döntöttem, hogy meleg férfiként élem tovább az életem. Ha valóban úgy volt az eset, ahogyan azt Anthony állítja, akkor őszinte bocsánatkéréssel tartozom neki az elfogadhatatlan viselkedésemért, továbbá elnézést kérek azokért az érzésekért, amelyekkel meg kellett küzdenie az elmúlt években".

…és pont.


Neked ajánlott:


    ­