30 kiló füvet kaptak az Amazontól. Tévedésből.

2017. október 26. csütörtök  | Hozzászólás

Szó szerint leesett az álla annak a floridai párnak, akik kicsivel több, mint 30 kiló marihuánát kaptak az egyik legnagyobb internetes áruháztól. Nem csoda, hogy köpni-nyelni sem tudtak a fiatalok a csomag tartalma láttán, ugyanis ők csak üres műanyagdobozokat rendeltek az Amazontól.

Bármennyire is nagy volt a kísértés, a párocska nem szívta el a füvet, hanem jobbnak látták jelenteni a könnyen jött spnaglinakvalót az Amazonnak és a helyi rendőrségnek is. A zsaruk természetesen lefoglalták mind a 30 kilót, a netes áruház pedig 150 dolláros fájdalomdíjat ajánlott fel a fura kavarodásért cserébe.

Az még egyelőre rejtély, hogy mégis hogy a fenébe keveredett fű a csomagba, ezért az Amazonnál vizsgálatot rendeltek el. Az sem kizárt, hogy csak simán összekeverték a postázási címeket, így aki a mariskát várta, az nagy valószínűséggel csak üres dobozokat kapott. Floridában egyébként az orvosi célú marihuána-felhasználást nem büntetik. Ez az állam lett az USA-ban a 26., ahol a választók szavazataival legalizálták a házi rakétagyártást. 


címkék: marihuána, Amazon

Neked ajánlott:


    ­