Dimenziót ugrott a teleportáló szellemautó, majd pechére pont balesetet okozott

2017. október 19. csütörtök  | Hozzászólás

Igen bizarr felvételt készített Szingapúrban egy autó fedélzeti kamerája. A videón egészen pontosan egy hétköznapi baleset látható, nem éppen hétköznapi módon. Ha jobban megvizsgáljuk a felvételt, azonnal feltűnik, hogy a szabálytalankodó járműnek ott sem kéne lennie. Egészen pontosan nem is kéne léteznie!

Tudom, ez kicsit meredeken hangzik, de ti is láthatjátok, hogy a titokzatos szellemjárgánynak az ütközés pillanatáig semmi nyoma. Teljesen láthatatlan.

Sokan most biztosan azt mondják, hogy teljesen meghülyültem, ugyanis szó nincs itt természetfeletti jelenségről, csupán csak optikai csalódás az egész. Pont olyan, mint amilyen azon az ír lottósorsoláson történt, amikor egy golyón két szám szerepelt. Akkor viszont magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért nem látszik ez az utó a baleset pillanatai előtt? Na mindegy, biztos én pörgöm túl a dolgot, na de azért valljuk be. Ha nem a semmiből került elő az a járgány, és csupán csak a baleset másik szereplője takarja ki érkezését, akkor miért hajtottak egymásba? Ugye, hogy ugye? Egyiküknek látnia kellett volna a másikat. Szándékosan meg hajtok bele a másikba csak úgy, poénból.

Kedves Konteofanok! Ezt a cikket egyenesen nektek szállítottuk. Lehet, hogy egy gyíkember vezette a járgányt, ám az sem kizárt, hogy a földönkívüli Albert Einstein robbant be 2017-be, vagy megint doki nézett be valamit és rossz időbe küldte Marty McFlyt az időutazó DeLoreannel. Simán bele lehet képzelni a legdurvább Összeesküvés-elméleteket is! Ne kíméljétek agytekervényeiteket, mi is kíváncsian várjuk a megfejtést.


Neked ajánlott:


    ­