Élőben közvetítette az Insta-celeb, ahogy a barátjával szexel - természetesen nem szándékosan

2017. október 12. csütörtök  | Hozzászólás

A 18 éves Kristen Hancher, aki fogalmam sincs, hogy mi okból számít Insta-celebnek, nagyjából 14 ezer ember szeme láttára szexelt, miután véletlenül hosszú percekig élőben közvetítette telefonjával, amint párjával éppen a szerelem oltárán áldoznak.

Valamit tudhat a csaj, hiszen nem kevesebb, mint 3,9 millió követővel rendelkezik közösségi oldalán, így az a néhány tízezer rajongó, akik betekintést nyertek a cyber-celeb kiscsaj hálószobájába, elenyésző számnak tűnik. Ha azt nézzük, hogy akár milliók is követhették volna ezt a kivételes eseményt, az már nagyobb szíves lenne.

Később ezt írta követőinek:

Szeretnék elnézést kérni azoktól, akik látták az élőmet. Nem szándékosan tettem, töröljétek ki a fejetekből! Kínos és kényelmetlen szituáció ez, szóval nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire sajnálom. Az időt már nem lehet visszapörgetni, ha a szar megtörténik, ez van. Nem lehet vele mit kezdeni, balesetek vannak. Az élet megy tovább. Én úgy fogom fel ezt a dolgot, mintha meg sem történt volna."

Ha jól értemezem ezeket a sorokat, akkor ezzel azt akarja mondani Kristen, hogy már túl is lépett eme apró kis botláson. Ám azt nehezem tudom elhinni, hogy a nézők is képesek lesznek erre. Tuti, hogy az akciójelenet mélyen beleégett a fejükbe.

Egyébként nem lennék meglepve, ha csak egy jó médiahekk lenne az egész. Valaki árulja már el nekem, hogy szex közben mésig hogy a picsába lehet elindítani egy élőzést? Lehet, hogy Kristen a követőire, vagy csak simán az Instagramra gerjed, így ez neki olyan lehetett, mint valami előjáték. Kinek a pap, kinek a papné... Minden esetre szép kis akció volt, gragulálunk a párocskának! A szerencsés nézőknek pedig azt üzenjük, hogy ne bénáskodjanak, legközelebb tessék rögzíteni, ha hasonló látvány tárul a szemük elé. A recsi jöhet utána is. Ha pedig kíváncsiak vagytok képekben a "művésznő" munkásságára, akkor azt itt nyálazhatod végig.


címkék: lúzer, szexvideó

Neked ajánlott:


    ­